Kantoorinrichting

ATO SCHOLENKRING ROSMALEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Een gebouw waar je naar wilt luisteren.”

Het bestuursgebouw van ATO Scholenkring – met 18 scholen en kindcentra – is een prachtig authentiek pand uit 1434. Een gebouw waar je naar wilt luisteren. De gebruikers van het kantoor hadden behoefte aan een werkplek met eigentijdse en passende uitstraling.

Bij ATO Scholenkring staat de leerling centraal. Het kantoorgebouw ‘ademde’ echter geen leerlingen. Er huppelen immers geen kinderen rond. Daarom gaf Inside Options door middel van visuals de leerlingen een zichtbare plek in het gebouw. Functionaliteit, gebruik én wensen gingen tijdens het ontwerpproces hand in hand. De kantoren zijn een product van intensief overleg met de bewoners.

 

oplevering maart 2019
opdrachtgever ATO Scholenkring
locatie Rosmalen 
ruimte kantoor, pantry, vergaderruimte
oppervlakte 250 m² 

 

 

“Er is een duidelijke lijn zichtbaar in de inrichting” 

Desirée is een aanpakker die de ruimte echt in zich opneemt. Ze leeft zich goed in in de gewenste uitstraling van een organisatie én in een pand. Haar ideeën zijn vernieuwend en passend tegelijk. Functionaliteit was in ons project heel belangrijk. Desiree heeft daarover uitvoerig gesproken met verschillende afdelingen. Er is nu een lijn zichtbaar in de inrichting en dat geeft rust.

Ons gebouw biedt nu een fijne werkomgeving en ik krijg van medewerkers terug dat dit een positieve invloed heeft op het werkplezier. En niet onbelangrijk: Inside Options werkt binnen het budget in een fijne prijs/kwaliteit-verhouding. Ik ben trots op het resultaat: een oud statig gebouw met een eigentijdse binnenkant.

Ankie de Laat

College van Bestuur