Afdeling Support

KSH HOOFDDORP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Op deze afdeling heerst rust. Hier word je gezien”

Op de derde etage van KSH kunnen de leerlingen van KSH tot rust komen en de extra ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het verzuimlokaal, de dyslexiecoach, de bijlessen, de ondersteuning bij dyscalculie, álles is op de afdeling Support te vinden. Voorheen waren de faciliteiten voor ondersteuning verspreid over de hele school. Het zorgteam van KSH is sterk uitgebreid en de zorg toegankelijker geworden. Inspirerend schoolinterieur doet de rest. Op deze afdeling heerst rust. Hier word je gezien.  

Uiteenlopende rustgevende groentinten lopen naadloos door in het uitzicht. Het leerplein kijkt uit op bomen. De ruimte heeft een open structuur maar biedt ook ruimte om individuele en vertrouwelijke gesprekken te voeren. Vijf kleinere ruimtes en een stiltekas bieden de leerlingen rust en geborgenheid. Dit prikkelarme domein wordt gewaardeerd door leerlingen, medewerkers én ouders. De ouderraad schonk twee prachtige Egg Chairs. Ze staan opgesteld bij het raam. Hier kunnen de leerlingen écht tot rust komen.

 

oplevering januari 2018
opdrachtgever KSH
locatie Hoofddorp
ruimte

afdeling Support

oppervlakte

310 m2

 

 

 

 

 

“Inside Options werkt altijd vanuit de onderwijsvisie van de school en blijft dat doen.”

“Onze afdeling is nogal excentrisch gesitueerd op de derde etage. Onze angst afgezonderd te zijn van de rest van de organisatie was ongegrond. Het tegendeel gebeurde: De afdeling Support is een hippe en aansprekende leerruimte waar het fijn verblijven is. Leerlingen en medewerkers komen er ook écht voor hun plezier. En dat is voor een afdeling Support erg belangrijk. Hier kan men bijkomen, rustig werken en van de diensten van ons supportteam gebruik maken. Het is een heel fijn idee dat alle ondersteuning nu geconcentreerd is. Laagdrempelig met een hoog servicegehalte. En dat allemaal in een fijne, warme en groene omgeving.
Inside Options werkt altijd vanuit de onderwijsvisie van de school en blijft dat doen. Desiree luistert goed en haar uitgangspunt is en blijft dát wat we willen bereiken. Ze kan daar steeds weer naar teruggrijpen en ons hierop scherp houden. Haar voorstellen zijn mooi, creatief, functioneel en out of the box. En ook in de finetuning wist ze ons te raken.”

Monique Hallegraeff

Teamleider KSH Support