Desiree Bastiaens

~ createur van inspirerende schoolgebouwen

Het creëren van mogelijkheden in een ontwerpproces is veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord. Ik ontdek graag hoe het anders kan en ik vind het heerlijk de niet-gebaande paden te belopen. En dat doe ik het liefst met mijn team, schoolleiding, docenten en medewerkers. En natuurlijk met de leerlingen. Zij zijn uiteindelijk mijn échte opdrachtgever. 

Romy Kellevink

~ jonge en frisse blik op leeromgevingen

Een school is een van de belangrijkste plekken in een periode waarin er veel verandert. We groeien er op en ontwikkelen ons tot de personen die we zijn. Ik heb fijne herinneringen aan mijn schooltijd, maar ik denk dat het nog beter kan. Dat is mijn drijfveer voor het werk dat ik doe. Ik weet mij goed in leerlingen te verplaatsen. Samen met hen en de mogelijkheden die ik heb en zie komen we tot prikkelende omgevingen. Toekomstgericht ontwerpen is mijn passie.

Romy is afgestudeerd interieurstyliste (Akademie Vogue, Amsterdam) 

Ilse de Groot, Let's Organice

~ rots in de branding

Desiree: Ilse zorgt ervoor dat de backoffice van Inside Options op rolletjes loopt. En dat is belangrijk voor creatievelingen met heel veel ideeën, concepten, ontwerpen en uitwerkingen. Ze heeft een absoluut talent voor structuur en zorgt dat alles op de juiste plek én op het juiste tijdstip landt. Met heel veel enthousiasme en energie zorgt zij ervoor dat Inside Options kan doen waar Inside Options voor staat: inspirerende schoolgebouwen realiseren. Ilse werkt met beide voeten op de grond. En met haar komt het altijd goed. Altijd.”

Ilse is letsorganice.nl. Ze rondde diverse opleidingen af, waaronder de opleiding professional organizer bij De Kantoorcoach.

 

Mariam Schipper

~ ervaren lerares én interieurstyliste

Mijn expertise als leerkracht én mijn passie voor interieur komen prachtig samen in mijn werk voor Inside Options. Door mijn 19 jaar ervaring in het (basis)onderwijs weet ik wat er in scholen speelt. Mijn ontwerpen zijn daardoor creatief én praktisch. Door de nauwe samenwerking met alle bewoners van de school komen we tot mooie en bijzondere oplossingen. 

Mariam is afgestudeerd leerkracht (Hogeschool IPABO Alkmaar, Amsterdam) en afgestudeerd interieurstyliste (Akademie Vogue, Amsterdam)

Evelien Roerink, B-Design

~ sketch-up-teken-specialist

Desirée: “Evelien zet onze plannen om in mooie en werkbare tekeningen. Ik kan altijd van haar op aan. Ze is snel, betrouwbaar, recht door zee en kundig.” 

Sandra Risseeuw, Architect SA Design

~ kei in gezond en circulair bouwen

Desirée: “Sandra en ik kunnen met elkaar lezen en schrijven. We zijn complementair. Haar creativiteit, kennis en rationele overview zijn ongeëvenaard. We werken prettig en efficiënt samen. Samen bouwen we graag aan een happy healthy school” 

Ellen Faas, Faas Styling

~ creatieve groenspecialiste 

Desiree: “Ellen is onze “groen” specialiste. Met haar kennis en kunde over planten gecombineerd met haar passie voor styling maakt ze onze ontwerpen nog completer en vooral gezonder. Haar creativiteit en inlevingsvermogen is grenzeloos”. 

 

 

Jip van Laar

~ storyteller 

Desiree: Samenwerken met Jip is een feestje. Zij weet als geen ander onze projecten over het voetlicht te brengen. Haar ervaring en enthousiasme combineert zij met kennis over content en social media-strategieën. De online vertaling van de visie en look & feel van Inside Options is bij Jip in goede handen.

Jip studeerde Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam

 

 

Herbert Kemper, Kemper Bouw & Interieur

~ allesbouwer met gouden handen

Desiree: “Herbert bouwt alles wat wij willen. Hij ziet het product vooraf helder voor zich en heeft oog voor detail. Een sparringpartner uit duizenden.”