Desiree Bastiaens

~ createur van inspirerende schoolgebouwen

Het creëren van mogelijkheden in een ontwerpproces is veel effectiever dan het zoeken naar het enige juiste antwoord. Ik ontdek graag hoe het anders kan en ik vind het heerlijk de niet-gebaande paden te belopen. En dat doe ik het liefst met mijn team, schoolleiding, docenten en medewerkers. En natuurlijk met de leerlingen. Zij zijn uiteindelijk mijn échte opdrachtgever. 

Romy Kellevink

~ jonge en frisse blik op leeromgevingen

Een school is een van de belangrijkste plekken in een periode waarin er veel verandert. We groeien er op en ontwikkelen ons tot de personen die we zijn. Ik heb fijne herinneringen aan mijn schooltijd, maar ik denk dat het nog beter kan. Dat is mijn drijfveer voor het werk dat ik doe. Ik weet mij goed in leerlingen te verplaatsen. Samen met hen en de mogelijkheden die ik heb en zie komen we tot prikkelende omgevingen. Toekomstgericht ontwerpen is mijn passie.

Romy is afgestudeerd interieurstyliste (Akademie Vogue, Amsterdam) 

Mariam Schipper

~ ervaren lerares én interieurstyliste

Mijn expertise als leerkracht én mijn passie voor interieur komen prachtig samen in mijn werk voor Inside Options. Door mijn 19 jaar ervaring in het (basis)onderwijs weet ik wat er in scholen speelt. Mijn ontwerpen zijn daardoor creatief én praktisch. Door de nauwe samenwerking met alle bewoners van de school komen we tot mooie en bijzondere oplossingen. 

Mariam is afgestudeerd leerkracht (Hogeschool IPABO Alkmaar, Amsterdam) en afgestudeerd interieurstyliste (Akademie Vogue, Amsterdam)

Evelien Roerink, B-Design

~ sketch-up-teken-specialist

Desirée: “Evelien zet onze plannen om in mooie en werkbare tekeningen. Ik kan altijd van haar op aan. Ze is snel, betrouwbaar, recht door zee en kundig.” 

Niki Clerx, You Surround You

Bij Inside Options wordt er gewerkt vanuit een verhaal, een beleving. Mijn inziens is dat de meest inspirerende manier om transformatie teweeg te brengen. Ik verdiep me bij het ontwerpen in de omgevingspsychologie, om te zien hoe we de gebruikers van de ruimte kunnen inspireren, uitdagen en kunnen leiden door de keuzes die we maken. Elke ruimte waarin we verblijven draagt bij aan hoe de gebruiker zich voelt. En vooral bij scholieren is dat ontzettend uitdagend. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we de scholieren stimuleren om het beste uit zichzelf te halen?

Marijke Visser

~ backoffice

Desirée: “Marijke is onze steun en toeverlaat op kantoor. Zij organiseert alle ondersteunde administratieve taken op een fijne manier. In het creatieve web wat Inside Options heet een absoluut rustpunt.

Jip van Laar

~ storyteller 

Desiree: Samenwerken met Jip is een feestje. Zij weet als geen ander onze projecten over het voetlicht te brengen. Haar ervaring en enthousiasme combineert zij met kennis over content en social media-strategieën. De online vertaling van de visie en look & feel van Inside Options is bij Jip in goede handen.

Jip studeerde Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam

 

 

Stéphanie Driessen, Stéphanie Driessen Fotografie

~ fotograaf

Ik vertel verhalen door middel van fotografie. Voor Inside Options mag ik de afgeronde projecten fotograferen. Ik wil de beleving van een ruimte vastleggen, de aandacht voor materialen én details. Zodat de kijker een goede indruk krijgt van wat Inside Options ontwerpt.

Stephanie is afgestudeerd aan de Fotovakschool Amsterdam met een serie over ruimtes en de beleving ervan.

Sandra Risseeuw, Architect SA Design

~ kei in gezond en circulair bouwen

Desirée: “Sandra en ik kunnen met elkaar lezen en schrijven. We zijn complementair. Haar creativiteit, kennis en rationele overview zijn ongeëvenaard. We werken prettig en efficiënt samen. Samen bouwen we graag aan een happy healthy school” 

Ellen Faas, Faas Styling

~ creatieve groenspecialiste 

Desiree: “Ellen is onze “groen” specialiste. Met haar kennis en kunde over planten gecombineerd met haar passie voor styling maakt ze onze ontwerpen nog completer en vooral gezonder. Haar creativiteit en inlevingsvermogen is grenzeloos”. 

 

 

Herbert Kemper, Kemper Bouw & Interieur

~ allesbouwer met gouden handen

Desiree: “Herbert bouwt alles wat wij willen. Hij ziet het product vooraf helder voor zich en heeft oog voor detail. Een sparringpartner uit duizenden.”