Passie voor schooldesign

Waarom doen we wat we doen? Desirée over haar drijfveren voor Inside Options:

Elke dag weer op visite

Van mijn eigen schooltijd herinner ik me vooral de sfeer. Ik zat bij de nonnen en later bij de broeders op school en had elke dag weer het gevoel op visite te zijn. Veel regels en een sobere omgeving. Ik heb me er nooit echt thuis gevoeld. Dagelijks telde ik de uren voordat ik weer op de fiets mocht springen om naar huis te gaan.
Het enige wat ik koesterde was het handgeschilderde tegeltje boven mijn kapstokhaakje.  

Optimaal presteren

Pas op de kunstacademie heb ik gevoeld dat een gezond leefklimaat en prettige leeromgeving een belangrijke voorwaarde voor ontwikkeling zijn. Een schoolgebouw waar je je thuis voelt en mag ontdekken wie je bent. Ik voelde me er vrij en dat stimuleerde om optimaal te presteren. 

Fijne leeromgeving

Dit gevoel was voor mij aanleiding om te starten met Inside Options. Ik ben ervan overtuigd dat een prettige en passende schoolomgeving positief bijdraagt aan een stimulerend leerklimaat en goed onderwijs. Ik gun het iedereen te leren en te werken in een inspirerende leeromgeving waar je je veilig en welkom voelt. En waar je wordt uitgenodigd het beste uit je zelf te halen. Een schoolgebouw waar je graag komt en wilt blijven. Waar je leert samenwerken en samenzijn. Waar je vrienden én herinneringen maakt.

Om een houvast te creëren in onze ontwerpen, vormen onze kernwaardes de basis. 

Lees meer over

Het Schoolgebouw volgens Inside Options

Typisch Inside Options