Typisch Inside Options

K

De ontwerpen van Inside Options vertellen het verhaal van de school. Dit verhaal is leidend voor het hele traject.

K

Inside Options kan u desgewenst ontzorgen van concept tot en met styling.

K

“Als je niets durft, ziet elke school er hetzelfde uit”. Onze stijl is eigentijds, toekomstgericht, eerlijk en gedurfd.

K

Toekomstgericht ontwerpen betekent oog hebben voor het onderhoud van meubilair. We hebben hierbij dan ook nauw overleg met de afdeling facilitair.

K

Functioneel gebruik van de ruimtes is de basis van ieder ontwerp.

K

Inside Options is onafhankelijk in het inkopen van meubilair en materialen. Hierdoor kunnen we telkens weer een passend en origineel interieur realiseren, welke past bij het verhaal van de school en de wensen van de bewoners.

K

Het team van Inside Options bestaat uit experts met een brede kennis en kunde. Het netwerk bestaat uit een scala van specialisten waar nauw mee wordt samengewerkt. Ook zijn we bekend met diverse uitvoerende partijen waar wij regelmatig een beroep op doen.

K

We werken graag met duurzame materialen en juichen het hergebruik van materialen toe. Wij werken daarom samen met specialisten op het gebied van circulair bouwen.

K

Een goede akoestiek is voor een school belangrijk. Het team van Inside Options besteedt hier veel aandacht aan en kijkt per ruimte wat er nodig is. Inside Options heeft hiervoor uiteenlopende oplossingen.

K

Inside Options werkt binnen ieder realistisch budget en gaat verantwoord met uw geld om. Ons prijs-kwaliteit verhouding wordt als scherp ervaren.

K

Door samenwerking met docenten, medewerkers, leerlingen en hun ouders kunnen we tot optimale leer- en werkomgevingen komen.

K

Inside Options gelooft in het grootse effect van kleine details. Niets is ons te gek.

K

Inside Options is open tijdens schoolvakanties.